PUBLICITAT

Un cop de peu anònim

  • El Tribunal de Corts va jutjar ahir una baralla del 2005 en una discoteca amb la intervenció per videoconferència de l'afectat
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Cinc anys després i mitjançant una pantalla, el que va ser porter de la discoteca Mort qui t'ha mort va identificar mitjançant un zoom de la imatge l'autor del cop de peu que li va ocasionar danys a l'ull i al nas que van requerir hospitalització i pels qual va perdre visió. Així, a l'oficina de Santa Coloma d'Andorra Telecom es van traslladar tota la taula de tribunal, el Ministeri fiscal i les defenses dels dos processats i de l'afectat per comparèixer a una videoconferència des de l'Argentina d'un dels afectats, que demana responsabilitats civils i indemnització. Aquesta va ser la peculiaritat més destacada d'una de les moltes baralles que es produeixen en el local nocturn.

Els dos processats van intervenir per defensar un tercer que, en estat d'embriaguesa, estava sent convidat a abandonar la discoteca pel porter argentí. Els dos acusats que eren amics d'aquest tercer, que no va comparèixer, van anar en la seva defensa i un reconeix que li va pegar dos cops de puny "o una bufetada", i l'altre, acusat del cop de peu, només reconeix haver-lo empentat.

Tot i això, i segons els testimonis que van declarar a la Policia, l'afectat va caure a terra i segons manifesta va rebre un cop de peu que va ser fort i que li va causar les lesions més greus, que van ser al nas i a l'ull. Unes lesions que ahir en la videoconferència es va poder comprovar que havien deixat marca en el rostre de l'exporter.

El processat que va reconèixer haver etzibat dos cops de puny va complir presó durant un mes i en sortir va culpar l'altre processat, que havia sigut amic d'ell, de ser l'autor del cop de peu. Un fet que el segon nega i que cap testimoni ha confirmat. A la vista tampoc va comparèixer cap testimoni dels citats.

Sigui com sigui, el fiscal va demanar un any de condicional qualificada i el pagament d'una indemnització de més de 2.000 euros a l'afectat. Una quantitat que va ser sumada als fins a gairebé 10.000 euros reclamats per la defensa de l'afectat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT