PUBLICITAT

Unicef i Caldea s'uneixen per portar aigua a Mauritània

I. C.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Miguel Pedregal i Rosa Maria Babot, ahir. Foto: TONY LARA

Caldea i Unicef tornen a col.laborar, per sisè any consecutiu, a la jornada solidària Vine a Caldea! Apropem l'aigua a Mauritània, que té per objectiu millorar l'accés a l'aigua potable i al sanejament en aquell país. Així, la recaptació íntegra del dia 27 de juny es destinarà al Projecte de desenvolupament integral de la petita infància, promoció i participació de les dones i nenes més desafavorides a Mauritània.

Els infants de 5 a 12 anys tindran l'entrada gratuïta, els de 13 a 17 hauran de pagar 11 euros, i els adults, 34. Paral.lelament, dins del marc de col.laboració entre Caldea i la Unicef, el termolúdic també ofereix als grups escolars i extraescolars l'oportunitat de gaudir del centre termolúdic al preu d'11 euros/entrada, fins al novembre i fora de temporada. El 40% d'aquesta recaptació va destinada a Unicef-Comitè d'Andor- ra i al seu projecte en aquest país.

Amb el projecte d'Unicef a Mauritània es vol contribuir a l'habilitació i a la informació de 100.000 dones, al reforç de les seves capacitats d'organització i de la gestió, a la promoció de les competències de vida essencials i dels seus drets, i al des- envolupament d'activitats de microcrèdits.

ACCÉS AIGUA POTABLE
La presidenta d'Unicef, Maria Rosa Babot va destacar que per poder assolir adequadament els objectius d'aquest projecte és bàsic per a les comunitats tenir garantit l'accés a l'aigua potable i a infraestructures sanitàries adients. També va recordar que el 26% viu amb un dòlar diari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT