PUBLICITAT

Nevasa supera la xifra de beneficis pressupostada en més del 207%

  • Es van estimar guanys de 130.000 euros i es van assolir en 400.000 euros
  • Ensisa i Saetde ultimen un pla d'inversions pels pròxims cinc anys
IRENE CASASAYAS
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Casadevall i Viladomat, en un acte promocional de Grandvalira. Foto: EDUARD COMELLAS

En ple procés de negociació per assimilar o no el transcurs de la gestió conjunta entre les societats explotadores dels camps de neu de Soldeu-el Tarter (Ensisa) i Pas de la Casa Grau Roig (Saetde), el balanç positiu de l'exercici passat de cadascuna de les parts que conformen Grandvalira és innegable. Nevasa va superar amb propina la xifra de beneficis pressupostada. En concret, la gestora de la firma Grandvalira va sobrepassar en més del 207% la previsió de guanys, assolint 270.000 euros més dels 130.000 que van ser pressupostats des de la prudència amb vista a la fràgil conjuntura econòmica. Són dades confirmades ahir pel president de Nevasa i cònsol de Canillo, Enric Casadevall després del consell d'administració celebrat dimecres.

Així, Nevasa va tancar els comptes amb un saldo favorable de 400.000 euros i Ensisa va anunciar en primera instància guanys de 40.000 euros que més tard es van elevar a un total de 300.000 euros amb la clausura definitiva de l'exercici. Caldrà esperar als resultats de Saetde dels quals algunes fonts van assegurar a aquest diari que finalitzaran "més que satisfactòriament".

Mentre la xifra global de beneficis de Grandvalira no es defineix, el des- envolupament de les negociacions per assumir la unió de les societats en una única gestió transcorre amb discreció per les dues parts. Sobretot, tenint en compte que l'anunci del procés es remunta al mes d'octubre passat i que aquest anunci va incorporat d'incerteses i futures decisions que incomoden el dia a dia dels empleats de Grandvalira. En aquest sentit, Casadevall va expressar que es vetllarà per evitar especulacions abans no finalitzi la negociació per bé que els treballadors "pateixin el mínim possible".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT