PUBLICITAT

Una promesa de l'infantil de l'Andorra, a punt de convertir-se en blanc-i-blau

  • L'Espanyol segueix el tricolor Sandro Gutiérrez i ha decidit incorporar-lo per al pròxim curs
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Incombustible Sandro, en un amistós amb l'Andorra, ahir. Foto: TONY LARA

Sandro Gutiérrez, jugador infantil de l'Andorra que entrena Jordi Pascual, jugarà a partir de la pròxima temporada a l'Espanyol. Encara no és definitiu perquè falten alguns detalls, però l'acord serà imminent en els pròxims dies i el futbol nacional podrà veure com un jove en emergència comença un camí que en el seu dia van recórrer històrics del nostre futbol com ara Lucendo, Celades o Marc Bernaus.

Aquesta història va començar fa prop d'un any i mig. Les aptituds del capità i migcampista de l'equip infantil tricolor destacaven per sobre de la resta i el seu pare, Salva, va decidir buscar-li un club professional en el qual pogués millorar la seva preparació. El Sant Andreu va accedir a veure'l en acció i quan ho va fer li van fer immediatament una proposta. "Era temptador, però vaig voler buscar més", recorda el pare. I va encertar, perquè després va sortir una altra oportunitat a l'Espanyol. El club blanc-i-blau no va dir que a la primera, però es va posar en contacte amb la Federació Andorrana de Futbol i li va demanar que entrenés en una categoria més alta, la cadet. A banda de la qualitat futbolística que Pascual destaca de Sandro, també li veu mentalmemt: "Sorprèn la maduresa que té. És disciplinat i amb un caràcter guanyador", explica.

Després del seguiment que li van fer des del Prat-Cornellà al llarg d'aquesta campanya, fa un mes va rebre una trucada perquè anés a entrenar i jugués alguns amistosos amb l'infantil de l'Espanyol. I, és clar, Sandro va estar a l'altura. Els tècnics blanc-i-blaus van saber valorar l'evolució del jugador en un any entrenant amb una categoria més gran i això va acabar de convèncer els que tenien dubtes: Sandro jugarà a l'Espanyol.

Aquesta notícia, contràriament al que molts pensin, ha estat rebuda amb una enorme satisfacció al club: "Per part nostra mai posarem pegues al fet que un nen vulgui marxar tenint una oportunitat com aquesta", se sincera Pascual. "Estem molt contents del que representa per al país que un club com l'Espanyol vingui a buscar-lo. És una cosa que no passa cada dia i no es pot desaprofitar", afegeix. A partir d'ara comença una nova vida per a aquest jove que somia amb el futbol professional. Si això es produís, l'Andorra podria rebre una compensació econòmica per drets formatius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT