PUBLICITAT

Processat un detectiu privat madrileny per amenaces

C. G.
ANDORRA LA VELLA

Un detectiu privat de Madrid va asseure's ahir al banc de la sala de la Batllia, acusat d'amenaçar el gestor d'una empresa immobiliària del país. Els fets es van desenvolupar el 3 de juny de l'any passat, quan l'home va entrar al despatx del gerent informant-lo que havia de trucar a un número de telèfon arran d'un deute de 70.000 euros. El processat, segons van assegurar la defensa i el mateix gerent, hauria amenaçat que uns homes bolivians el pegarien si no procedia a fer la trucada.

Davant de la situació, l'amenaçat va trucar a la Policia, que va endur-se el detectiu privat a la comissaria. Allà se li va confiscar un paper amb dades personals i familiars del gerent immobiliari. Davant dels fets, l'home va al.legar que aquest paper li havien donat i que ell només estava complint el que li havia demanat una tercera persona. A més, va negar les amenaces i va informar que havia vingut al país únicament a comprar material per a la seva professió.

Pels fets, el Ministeri Fiscal va demanar 18 mesos de presó condicional, mentre que la defensa va negar qualsevol possibilitat d'amenaces, motiu pel qual va demanar la lliure absolució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT