PUBLICITAT

Cap de setmana de gresca

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Batalla de break al Prat Esportiu d'Andorra la Vella, l'any passat. Foto: TONY LARA

La Festa de la joventut d'Andorra la Vella, que se celebra fins demà diumenge, inclourà un farcit d'activitats de tots els tipus. Pel que fa a les novetats esportives, hi haurà un trofeu de vòlei platja i també una prova d'skate, que puntuarà per al Campionat de Catalunya. A més, es farà el primer campionat de Poker Texas Holdem.

La Festa de la Joventut té un pressupost de 42.000 euros, 8.000 menys que l'any passat. L'objectiu és arribar a la mateixa xifra de participants que en l'edició anterior, uns 3.000 joves. Com no podia ser d'una altra manera, no hi faltaran els concerts nocturns. Quant als autobusos, hi hauran dues sortides, una a la 1.30 i una altra a les 5.15h de la nit, des de l'Orri i l'ambaixada d'Espanya.

La festa disposa d'un grup de col.laboradors: un total de dotze joves que donaran cobertura mediàtica als esdeveniments i que actualitzaran el bloc de la festa en temps real. Aquest bloc permetrà fer un seguiment minut a minut i, a més, també es farà un concurs entre els assistents.

La festa començarà amb una exhibició de gimnàstica artística. Aquest any s'ha inclòs un concurs de karaoke i es repeteix la botifar- rada. Com a preàmbul de la Nit a pèl, la batucada d'Encamp Samba Wiki acompanyarà els joves fins al Teatre Comunal. La Nit a pèl té lloc al mateix Comunal i es farà el taller anomenat Fràgil, creació dels alumnes de l'Aula de Teatre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT