PUBLICITAT

Zamora renova per dues temporades amb el River

  • Segons el contracte del base, el segon any estaria condicionat a l'ascens a LEB Or
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Néstor Zamora. Foto:

El River Andorra va tancar ahir un altre acord important perquè un dels pilars del vestidor continuï lligat a l'entitat. Es tracta de Néstor Zamora, que ha signat la renovació per a dues temporades, la segona condicionada a l'ascens a LEB Or. El base del conjunt andorrà havia de donar una resposta dijous i no ho va fer, cosa que va provocar certa preocupació, però ahir va confirmar el i juntament amb la continuitat de la pedra angular en la campanya 2009-2010, Andreu Matalí, es tractava d'una operació prioritària per al cos tècnic i per al director esportiu, Francesc Solana, que s'ha resolt amb èxit vist l'interès d'altres equips de tenir-los a les seves files.

Malgrat la continuitat de Zamora, el River buscarà un segon base jove i de talent, sobretot després de confirmar-se que Xavi Galera passarà a jugar al segon equip.

Continuant en matèria de renovacions, el pròxim pas d'interès del club és el de tancar la de Roger Fornas, arribat al mercat d'hivern al Principat i un dels homes amb més aportació en l'eliminatòria de

play-off d'ascens contra el Grup Iruña de Navarra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT