Un Madriu més efectiu s'imposa en la final del Canut a l'Encamp

• El campió de Lliga posa el control del partit, sobretot a la segona part, però cau golejat
RAFA MORA

El DDS Madriu no va deixar escapar l'oportunitat de sumar un nou títol, i davant de l'equip que li va guanyar la Lliga, l'Encamp, va aconseguir ahir el Memorial Canut en una final en què va demostrar més efectivitat que bon joc. Els encampadans, tot i tenir la iniciativa, sobretot en la segona part, no van poder superar la porteria de l'incombustible Flinch.

El duel va començar molt de cara per al DDS Madriu, que va tenir una primera ocasió als 54 segons de joc i va aconseguir marcar. Coto va enviar a la xarxa una pilota embolicada a la frontal de l'àrea que ni la defensa de l'Encamp ni el seu porter Monteaguda van saber fer lluny de la zona de perill. El matx llavors va continuar condicionat per aquest gol matiner, i així el control va estar repartit entre els dos, amb un Encamp que, això sí, a poc a poc anava agafant més responsabilitats en atac. Amb tot, el Madriu es mostrava segur al darrere i amb un Flinch molt encertat en totes les accions de perill que provocava l'Encamp.

El conjunt de Pere Babot, per altra part, basava el joc ofensiu en tirs llunyans, ja que entrar en la zona del Madriu era difícil. Només Salvat, en comptades ocasions, aconseguia trencar el mur, però sempre amb
...

L'Encamp lluitava per retallar distàncies, i així en el minut 22 Da Cunha va xutar amb força i intenció, però amb Flinch batut la pilota es va estavellar al pal. Un minut després, una falta a la frontal provocada per Salvat va donar l'opció a Renato, però aquí Flinch es va lluir. Era el moment de l'Encamp, però en una d'aquelles comptades ocasions en què el Madriu s'acostava a l'àrea de Bazán, una triangulació en atac va marejar la defensa encampadana, i Grego va xutar tot sol per trobar-se amb un Bazán immens. S'esperava el gol de l'Encamp, però va arribar el del Madriu: en el 33, Jofre posava el 3-0 a passi de Coto --elegit millor jugador del partit amb un gol i dues assistències--, tot i que a tres minuts del final Renato feia el 3-1. El final hauria estat més intens si no fos perquè Anglora es va aprofitar del rebuig del porter en un doble penal que ell mateix va llançar per fer el 4-1 i sentenciar en l'últim minut. [email protected]