PUBLICITAT

La Biblioteca presenta una exposició sobre el llop

I. C.
LA SEU D'URGELL

La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell exposa fins al dia 3 de juliol l'exposició Tinc un llop a la tauleta de nit. La presentació de la mostra es va combinar amb un acte del projecte Nascuts per llegir, al qual s'ha convidat a participar les llars d'infants de la capital alturgellenca.

L'activitat presenta als infants i joves la diversitat simbòlica del llop dins la literatura, un animal que tan aviat apareix com a ferotge devorador o bé com a bèstia protectora i benèfica. És un muntatge de petit format que proposa un acostament a la figura del llop a través de la lectura, el tacte, l'oïda i la vista. L'exposició quedarà instal.lada a la biblioteca de Sant Agustí fins al 3 de juliol. Amb motiu d'aquesta mostra, la Biblioteca de Sant Agustí oferirà una selecció de tots els seus documents relacionats amb els llops. L'exposició s'ubicarà a la sala infantil.

La mostra està recorrent diverses biblioteques públiques de Catalunya i ja s'ha estrenat a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp. Es tracta d'una nova proposta de promoció de la lectura impulsada per la Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, comissariada per Tantàgora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT