PUBLICITAT

Truñó vol complicitats al Pirineu per als Jocs d'hivern del 2022

  • El comissionat creu que el territori hi guanyarà encara que no surti escollida BCN
  • La candidatura es vol coordinar amb els plans de creixement que hi ha a la regió
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
Truñó, amb l'alcalde Barcelona, Jordi Hereu. Foto: ACN

El comissionat de la candidatura Barcelona-Pirineus 2022, Enric Truñó, ha convidat tot el sector econòmic del Pirineu a sumar-se al desenvolupament del Pla director de la candidatura perquè representi la voluntat de tot el territori.

Més concretament, en el marc de les segones Jornades Econòmiques de l'Alt Pirineu celebrades a Alp, Truñó va advertir que "és en l'escenari del Pirineu on ens juguem la seva viabilitat i per això la candidatura dibuixarà l'actuació de muntanya basant-se en el que preveu el pla ter- ritorial de l'Alt Pirineu, perquè només així es garantirà un projecte equilibrat i sostenible".

Des de la candidatura es vol transmetre el missatge que amb la candidatura les comarques de muntanya hi sortiran guanyant fins i tot encara que Barcelona no surti escollida, ja que s'augmentarà la projecció internacional de les estacions d'esquí de la zona i s'impulsarà noves infraestructures. En aquest punt, els organitzadors es mostren realistes i recorden que molt poques vegades s'ha concedit l'organització dels jocs a una ciutat el primer cop que presenta candidatura. Truñó --que ha pres part en primera línia tant en l'organització de Barcelona 1992 com de Torí 2006-- vol que el projecte estigui pensat en la lògica de tots els plans de desenvolupament que ja estan previstos, com són el d'Infraestructures i el d'Equipaments Esportius "per treballar conjuntament i no contradir-se".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT