PUBLICITAT

La neu obliga a rescatar amb autocars 500 ciclistes

EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Els més de 500 ciclistes que participaven aquest cap de setmana a la Marxa de les 3 Nacions, que transcorre pel Pirineu, van haver de ser rescatats per sis autocars a conseqüència d'una intensa nevada. El total d'inscrits era de 530 i, segons va informar a Efe l'Ajuntament de Puigcerdà, que col.laborava amb el Club Ciclista d'aquesta població en l'organització de la marca, la majoria dels ciclistes va haver de tornar amb l'ajuda d'aquests autobusos.

En alguns casos, els corredors van patir hipotèrmia i diversos d'ells van ser atesos al lloc per ambulàncies medicalitzades. Després del tall de la cinta per part de l'alcalde, Joan Planella, els participants van començar un recorregut que, inicialment, era de 140 quilòmetres, però que es va veure interromput per la neu al Port d'Envalira, a Andorra, l'últim dia de la primavera.

Davant de les baixes temperatures, la majoria de corredors va abandonar la prova, que transcor- ria entre Espanya, França i An- dorra, en el sector que passa pels ports de muntanya d'Envalira i Puimorents. Des del Club Ciclista Puigcerdà es va intentar contactar amb una empresa local d'autocars, però l'emergència els va obligar a contractar els d'una companyia andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT