PUBLICITAT

El Govern fa un avanç de 414.000 € per al Bus i la Cambra de Notaris

  • 267.201 euros es destinaran a la concessió de la línia del transport públic
  • 147.142,90 euros seran per al projecte de microfilmació dels protocols notarials
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Bus Exprés. Foto: ONA MORANTE

El Govern ha aprovat amb caràcter d'urgència dos avenços de fons per un valor de 414.000 euros, els quals van destinats, per una banda, a afrontar els pagaments de 267.201 euros per finançar les despeses derivades del contracte de concessió de la línia ràpida del Bus Exprés entre Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Els restants, que arriben als 147.142 euros, finançaran les despeses derivades del conveni entre el Govern i la Cambra de Notaris d'Andorra per a la continuació del projecte de microfilmació, digitalització i mecanització dels protocols notarials propietat de l'Estat.

El contracte de concessió de la línia ràpida del Bus Exprés entre Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella i Escaldes-Engordany estableix que el Govern ha de satisfer trimestralment les quotes d'amortització de la inversió a la concessionària, en un termini mínim de set anys.

Pel que fa a l'import per a la Cambra, segons el que estableix el conveni signat el dia 8 de maig del 2008, el Govern s'ha compromès a continuar finançant el projecte de microfilmació, digitalització i mecanització dels protocols notarials del Principat.

Com que no ha obtingut suport suficient, el crèdit extraordinari necessari de 196.190 euros, l'Executiu ha aprovat amb urgència aquest avenç de fons de 147.142 euros, per assolir la xifra requerida, descomptant un primer avenç de fons ja aprovat i que correspon al primer trimestre de l'any per un import de 49.047 euros. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT