PUBLICITAT

Detingut el conductor de l'autobús accidentat al Pas

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La zona de l'accident, amb l'autobús bolcat i alguns dels accidentats, diumenge. Foto: TONY LARA

El conductor de l'autobús que diumenge va bolcar prop de la frontera francoandorrana, l'accident del qual va causar dos morts i 16 ferits (tres d'ells encara estan hospitalitzats), va ser detingut ahir per les autoritats franceses. L'home, de 61 anys, va manifestar després de l'accident que va perdre el control de l'autobús a causa de la proximitat d'un altre vehicle, que l'hauria molestat. Aquestes declaracions no han estat confirmades per altres testimonis presents a l'accident.

Les primeres investigacions sobre les causes que van portar a la sortida de l'autobús de la calçada descartarien avaries al vehicle i assenyalarien cap a la pèrdua del control per un motiu encara a determinar. Tampoc s'assenyala a l'excés de velocitat com a causa.

L'home prestarà declaració avui davant de la Batllia i podria afrontar la càrrega per part del Ministeri Fiscal d'un delicte per homicidi involuntari amb ferits de gravetat per manca de bona conducció, segons va manifestar ahir el magistrat. Les anàlisis toxicològiques i d'alcoholèmia van donar negatiu.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT