PUBLICITAT

Grandvalira clou l'exercici amb guanys superiors a un milió d'euros

  • Pas de la Casa-Grau Roig tanca amb beneficis d'un total de 270.000 euros
  • El febrer passat va ser el millor mes de la història de Nevasa quant a facturació
IRENE CASASAYAS
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Casadevall, Viladomat i Blanco, en un acte de Grandvalira. Foto: ONA MORANTE

Grandvalira ha registrat beneficis per valor d'1.068.000 euros durant l'exercici del 2009-2010. És el resultat que es desprèn de la suma efectuada amb els 270.000 euros dels guanys assolits per Saetde (Pas de la Casa-Grau Roig), els 300.000 euros comptabilitzats per Ensisa (Soldeu-el Tarter) i els finalment 498.000 euros de Nevasa. La xifra global de la campanya contrasta amb l'obtinguda un any enrere, quan el domini esquiable va tancar amb 2.826.000 d'euros negatius. L'històric no constata beneficis des del segon any de la creació de la marca, quan al 2005-06 es van assumir 207.000 euros. El reguitzell de xifres positives a l'inici, i negatives en els darrers tres anys, s'argumenta a partir del seguit d'inversions lligades al llançament de la marca, entre d'altres.

Moments després del consell d'administració celebrat ahir per Saetde, el seu president, Jordi Torres, va fer una radiografia de l'estat dels comptes de la societat. Pas de la Casa-Grau Roig va ingressar 28 milions d'euros al mateix temps que va retallar la despesa en un total de tres milions d'euros. De fet, el pressupost havia fixat reduir el 10% dels costos, tot i que finalment es van disminuir amb el 15%. Així, Torres va manifestar la satisfacció en nom de Saetde admetent que les previsions "s'han complert molt bé".

Dades exposades també durant la sessió van ser les relatives a l'índex de satisfacció del client al domini que va ser puntuat amb una nota de 7,9%, prop de tres punts per sobre del resultats de l'enquesta realitzada un any abans. Torres va comunicar el notable increment registrat en l'accés a pistes mitjançant el Funicamp.

Una de les informacions que també va subratllar va ser que el febrer passat va esdevenir el millor mes en concepte de facturació de la història de Grandvalira. Altres qüestions que es van plantejar al Consell van ser el la venda del telecadira de l'Estany (Porte des Neiges) per un valor de dos milions d'euros i la futura adaptació dels estatuts de Saetde a la nova Llei de societats.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT