PUBLICITAT

La capital inicia la temporada de visites guiades diàries

  • El Comú vol consolidar l'oferta per donar a conèixer el patrimoni
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels accessos al Rec del Solà, que forma part de l'Anella Verda. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El Comú d'Andorra la Vella inicia una nova temporada de visites guiades diàries per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural de la parròquia als milers de turistes que visiten la capital durant els mesos d'estiu. La voluntat de la majoria comunal, tal com va assenyalar ahir la consellera de Cultura i Turisme, Maite Cano, és "mantenir l'oferta d'itineraris i procurar consolidar-la, malgrat la crisi".

En total, s'ofereixen tres itineraris aprofitant l'Anella Verda, un itinerari ecoturístic per la vall d'Enclar, una visita al barri antic, una altra visita a l'església romànica de Santa Coloma i un itinerari per descobrir la geologia d'Andorra. A més, aprofitant la Festa Major, es repetiran les visites nocturnes teatralitzades.

Totes les visites són gratuïtes, amb l'excepció de l'excursió a Enclar i la visita nocturna al barri antic. Cano va assegurar que "la voluntat és difondre el patrimoni de la parròquia i, per tant, es donen totes les facilitats". Les visites s'han de concertar a partir dels horaris establerts, si bé el personal de l'Oficina de Turisme es pot "amotllar" a les necessitats de cada grup.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT