PUBLICITAT

Masella tanca la temporada amb 400.000 esquiadors

  • La xifra suposa un augment del 2,7% respecte les dades registrades l'any passat
EL PERIÒDIC
ALP

Periodic
Un telecadira a l'estació de Masella, aquesta temporada. Foto: EL PERIÒDIC

L'estació d'esquí de Masella, a la Cerdanya, ha tancat la temporada amb millors xifres que l'any passat. En total, 400.000 esquiadors han visitat les instal·lacions, cosa que significa un creixement del 2,7%. Tot i que el mes de gener l'afluència d'esquiadors va baixar considerablement, els mesos de febrer i març van tenir millors registres, especialment durant la Setmana Blanca, que va incrementar fins a un 30% la presència d'esquiadors a les instal·lacions. Segons els responsables de l'estació, el Pont de la Puríssima i les vacances de Nadal van representar una de les millors ocupacions de la història de Masella. Les altres temperatures de l'abril, però, han fet disminuir el nombres d'esquiadors.

Amb l'arribada de les bones temperatures les estacions d'esquí comencen a tancar les portes. Aquest diumenge ho han fet les instal·lacions de Masella, a la Cerdanya, amb un balanç força positiu de 400.000 esquiadors, el que signfica un creixement del 2,7%. Durant el mes de gener l'afluència d'esquiadors va patir una davallada considerable, però els mesos de febrer i març van ajudar a recuperar els registres, sobretot durant la Setmana Blanca, que va incrementar fins a un 30% la presència d'esquiadors a les instal·lacions. Informa l'ACN.

Segons els responsables de l'estació, el pont de la Puríssima i les vacances de Nadal van representar una de les millors ocupacions de la història d'aquesta estació de la Cerdanya. Les altes temperatures d'aquest abril, però, han fet que l'arribada d'esquiadors hagi anat disminuïnt esglaonadament fins al tancament de l'estació.

Els responsables de Masella asseguren que la temporada, que ha durat cinc mesos, ha estat «satisfactòria» per l'augment d'esquiadors, ja que no hi ha hagut grans nevades i la conjuntura econòmica tampoc ha ajudat. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT