PUBLICITAT

El Govern transfereix 157.081 euros a la Cambra

  • Allibera la dotzena part de la quantitat prevista als comptes del 2009
  • La propera sessió de Consell haurà de decidir sobre 24 crèdits
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El president de la Cambra. Foto:

El Govern va transferir ahir a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis 157.081 euros. La transferència correspon a la subvenció del segon trimestre del 2010 amb les dotzenes parts del pressupost de l'exercici 2009. Aquesta transferència, tal com va assenyalar l'Executiu en un comunicat, permetrà a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andor- ra (CCIS) continuar efectuant amb normalitat la seva tasca diària i des- envolupar les seves iniciatives i projectes previstos per a aquest any. El Consell de Ministres del 10 de març ja va aprovar la transferència a l'entitat corresponent al primer trimestre del 2010 pel mateix import. L'absència d'un pressupost aprovat per a aquest any fa que el Govern es vegi obligat a aplicar les dotzenes parts també a les subvencions als agents econòmics.

La manca d'un pressupost tornarà a protagonitzar la propera sessió plenària de Consell General, que se celebrarà dimecres de la setmana vinent a la Casa de la Vall. L'ordre del dia de la sessió aprovat per la Junta de Presidents ahir al matí inclou 24 projectes de llei, entre crèdits extraordinaris i suplements de crèdit, així com dues esmenes a la totalitat: una presentada pel president del Grup ApC, Eusebi Nomen, contra el crèdit pels treballs de manteniment del Centre Nacional del Trànsit, i l'altra presentada pel president del Grup Reformista, contra el crèdit extraordinari per finançar diverses despeses de la Secretaria d'Estat d'Esports, Joventut i Voluntaris.

Dimecres de la setmana vinent també se sotmetrà a votació del plenari la proposta d'acord per comptabilitzar els compromisos de prestacions de les administracions públiques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT