PUBLICITAT

Richard Imbernón // ENTRENADOR DEL FC ANDORRA : "Després del 'no' d'Aleix, necessitem un davanter centre"

RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Atent Imbernón. Foto: ONA MORANTE

Richard Imbernón és l'entrenador del FC Andorra que intentarà que l'equip tricolor pugi a Primera Catalana la temporada vinent. El club treballa per reforçar un equip que la campanya passada va fer el millor futbol de la categoria. Però no va aconseguir el desitjat ascens. El futbol no entén de lògiques.

--Marc Pujol, Fabio, Ferran Pol. ¿Està satisfet amb aquest primers fitxatges?

--Estic content perquè des del club s'està fent la feina ben feta. Teníem dues prioritats, tenir una plantilla extensa i d'experiència contrastada. Pujol, Fabio i Pol són experimentats.

--Tres altes però altres tres baixes: Txema, Sánchez i Friday.

--Totes les baixes em saben greu. Els casos de Txema i Sánchez m'afecten a nivell personal perquè abans hem estat companys i ara eren en el meu equip, però ho he d'entendre, ells han considerat altres prioritats després de dedicar-se plenament a aquest club, i a més això prioritza la nostra necessitat de fitxar jugadors de darrere. Ja hi estem treballant. Pel que fa a Friday, ell va venir amb la idea de tenir molts minuts i es va trobar amb Nico. Ell vol jugar i jo entenc que hagi marxat.

--El club busca defenses. ¿Interessen Víctor Rodríguez o Albert Ramírez, sancionats a l'Escale Santa Coloma?

--Pel que fa a Rodríguez, és una opció que podríem valorar, però no crec que ens interessi, la veritat. Quant a Albert, el conec bé, però ocupa una posició que no tenim necessitat de cobrir.

--¿Quines posicions falten per cobrir?

--Ens falta un segon porter, i sinó serà Nico el segon, i dos altres fitxatges més. Després del 'no' d'Aleix, necessitem un davanter centre perquè Toscano no jugui sol. Tenim opcions dins de l'equip, és cert, podem jugar fins i tot amb Riera davant, però necessitem un davanter centre pur.

--¿Què li ha semblat que Aleix es quedi un altre any a la Seu?

--Sabia que tenia una relació personal especial allà, i per mi no hi ha cap problema.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT