PUBLICITAT

Posposada la permuta per construir l'escola de Canillo

  • Casadevall assegura que la setmana vinent hi haurà consens amb el propietari del terreny
P. G.
CANILLO

Periodic
Enric Casadevall, cònsol major de Canillo. Foto: ONA MORANTE

El principi d'acord de la permuta dels terrenys que estava previst que s'iniciés ahir entre el comú canillenc i el privat per cedir la zona per construir la nova escola de la Parròquia, ha estat ajornat per al dilluns vinent. La proposta de permuta dels terrenys portada des del Comú canillenc no recollia les expectatives del privat. Segons va explicar el cònsol major canillenc, Enric Casadevall, es tracta d'afegir una clarificació de metres al redactat a més d'alguna altra oferta de terrenys del Comú en una altra zona de la proposada.

Tot i el canvi de proposta que haurà de fer el Comú, el cònsol està satisfet de les converses amb el privat, perquè "és una persona comprensiva i ja ha col.laborat amb el Comú en altres ocasions, amb altres terrenys, i no hi ha hagut cap problema", va dir Casadevall.

Així, doncs, dilluns vinent el cònsol canillenc té previst reunir-se amb el privat per tal de presentar-li una nova permuta de terrenys que s'adeqüi a les demandes del propietari. Tanmateix, no serà fins la setmana vinent quan s'atorgarà el vistiplau definitiu a aquest inici d'acord. Tot i això, i segons va explicar Casadevall, el procediment continuarà a la Batllia com un tràmit de permuta de terrenys. Un cop els terrenys siguin ja de propietat del Comú, aquest els cedirà al Govern per tal que pugui iniciar les obres del nou centre escolar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT