PUBLICITAT

Un avís insta els propietaris de la capital a sanejar els terrenys

  • L'acció s'insereix en la campanya de prevenció d'incendis forestals
E. A.
ANDORRA LA VELLA

El Comú d'Andorra la Vella va publicar ahir al BOPA un avís per tal que els propietaris de terrenys i solars de la parròquia més propensos a patir un incendi forestal facin totes les tasques de sanejament necessàries per mantenir-los en les condicions adequades de seguretat pública. Aquest avís s'insereix en el conjunt d'actuacions de la campanya de prevenció d'incendis forestals per a aquest any i, a partir d'ara, els tècnics comunals començaran a fer visites porta a porta als propietaris d'aquest tipus de terrenys, amb l'objectiu d'assegurar-se que s'adapten a l'Ordinació en aquesta matèria.

De fet, l'Ordinació del 19 de desembre del 2007, reguladora de la Higiene Pública, conté un article que fa referència explícita a "la neteja i el manteniment de terrenys i solars". Aquest article avisa que "els propietaris de terrenys i solars han de mantenir-los en les degudes condicions de seguretat, imatge i higiene pública". A més, el Comú insta els propietaris dels terrenys més propensos a patir un incendi "a realitzar les tasques de sanejament i neteja forestal necessàries", especialment per fer front al risc d'ignició.

La cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va confirmar que, més enllà de l'avís, els tècnics comunals faran visites porta a porta, per assegurar- se del compliment de l'Ordinació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT