PUBLICITAT

Demà a la nit la Lluna tindrà 755 companys

  • A mitjanit començarà a Ordino la 'boja' cursa de 112 quilòmetres pels pics més forts del país
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sortida La Ultra Trail del 2009, a Arcalís. Foto: VALLNORD

La segona nit més curta de l'any, la que va de demà a dissabte, serà per a 755 persones una de les més llargues. Perquè a mitjanit al poble d'Ordino començarà la segona edició de la Ultra Trail Vallnord, una carrera feta per a valents de 112 quilòmetres que travessa els pics més alts del Principat. La Lluna tindrà companyia a les Valls d'Andor- ra tota la nit de demà...

170 són els membres que ha necessitat l'organització perquè tot vagi sobre rodes en aquest gran esdeveniment, que ha aconseguit cridar l'atenció d'atletes d'arreu del món. No hi podrà assistir el mestre Kilian Jornet, el rebentarècords que l'any passat va tornar boja l'organització, perquè s'avançava fins i tot a les previsions inicials en el pas pels punts més importants, però igualment han rebut 585 inscripcions, entre les quals hi ha la presència de triatletes de renom com Òscar Pérez, Salvador Calvo, Judit Casas, Jordi Martínez, Nathalie Olasagsti, Julien Chorier, Nicolas Darmaillacq o Miguel Heras.

VUIT TONES EN ALIMENTS La magnitud i exigència de l'Ultra Trail Vallnord ha fet que es reparteixin als avituallaments un total de 8 tones en aliments. 3,5 en menjar i 4,5 en begudes.

La planificació de la prova, però, no s'acaba pas aquí, ja que s'han hagut d'utilitzar 6.000 banderetes i 6 quilòmetres de cinta Andorra per marcar el recorregut. Per als menys agosarats hi haurà una cursa més suau, la Trail, dissabte al matí. Però no s'ha de restar mèrits als 270 inscrits, perquè seran 35 quilòmetres. La prova començarà a les nou del matí al Coll de la Botella. Finalment, diumenge a la mateixa hora hi haurà la Solidaritrail, de 10 quilòmetres amb la participació de 39 discapacitats valents per arrodonir la festa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT