PUBLICITAT

Espot assegura la continuïtat de la marca Vallnord

  • Les possibilitats de gestió del camp de neu es presentaran el pròxim dimecres en una reunió
  • El cònsol recorda que s'ha mostrat en contra del sistema actual en diferents ocasions
24062010 comu ordino
Els cònsols d'Ordino, Consol Naudí i Ventura Espot, aquesta tarda. Foto: ANA / DIANA PÉREZ
El cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, ha assegurat avui durant la roda de premsa posterior al Consell de Comú que tot i les diferents modalitats de gestió que es puguin presentar per gestionar Vallnord, la continuïtat de la marca està assegurada. Les possibilitats de gestió del camp de neu es presentaran el pròxim dimecres en una reunió que mantindran el president i vicepresident del consell d'Administració, Josep Maria Camp i Espot, amb l'empresa que ha preparat el pla estratègic de viabilitat i amb la resta de directius. D'aquesta reunió, doncs, haurà de sortir el document amb el qual els dos cònsols hauran de treballar i que servirà per decidir, abans de la temporada d'hivern, el model de gestió de Vallnord.

Tal i com ha explicat Espot, per la part d'Ordino s'estudiarà el tipus de model de gestió amb els altres membres del Comú, amb els consellers, i fins i tot amb els cònsols que l'han precedit en el càrrec en anteriors legislatures, ja que "se'ls ha d'explicar com hem arribat a aquesta situació". De la mateixa manera, també s'informarà de tot el procés als ciutadans de la parròquia en una propera reunió de poble.

Espot ha recordat que des de l'inici del seu mandat sempre hi ha hagut divergències i s'ha mostrat en contra del sistema actual en diferents ocasions. Per a Espot, en el model de gestió que es defineixi hauria de prevaldre  el que és millor "per als comuns". El que té clar el cònsol d'Ordino és que la marca Vallnord s'ha de mantenir, ja que s'ha consolidat com a referent en el món de l'esquí i de la mountain bike, fet que comparteix amb Camp, ha assegurat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT