PUBLICITAT

La suspensió de la taxa de radicació de comerços entra en vigor

  • Ordino pretén seguir els passos de la capital en aquest sentit
E. A.
ANDORRA LA VELLA

La suspensió de la taxa sobre la radicació d'activitats comercials a la par- ròquia d'Andorra la Vella va entrar ahir en vigor, després d'aparèixer publicada al BOPA de dimecres. Aquesta és una mesura que, amb paraules de la cònsol de la capital, Rosa Ferrer, "ha de servir per incentivar l'obertura d'establiments comercials i ajudar un sector que està patint les conseqüències de la crisi". Ordino, segons va confirmar la cònsol menor, Consol Naudí, es planteja fer el mateix, amb l'objectiu de reactivar el sector.

La suspensió a la capital és de caràcter temporal. De moment, la modificació afecta l'Ordinació Tributària Comunal per a aquest any i, per tant, la mesura serà vigent fins a final del mes de desembre.

La taxa que se suspèn superava els 100 euros i, amb el canvi al capítol 8è de l'Ordinació tributària, "queda a zero", segons va explicar Ferrer. D'aquesta manera, els empresaris no hauran d'abonar cap taxa si decideixen obrir un negoci, ni tampoc si modifiquen aspectes com ara el nom comercial, l'activitat que desenvolupen o la titularitat de l'establiment. La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, va confirmar ahir que volen fer el mateix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT