PUBLICITAT

Illa Carlemany exhibeix les medalles i l'equipament dels Campionats de Policies i Bombers

  • L'exposició es perllongarà fins al final dels campionats, el 3 de julio
  • La inauguració oficial tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 17.30 hores
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


bombers i policies
La mostra, situada a la segona planta, on es poden veure les medalles que rebran el primer, segon i tercer classificat de cada prova així com la vestimenta que portaran els voluntaris dels Campionats.
El centre comercial Illa Carlemany acull des d'aquest divendres una exposició amb les medalles i l'equipament dels voluntaris dels Campionats Europeus de Policies i Bombers Andorra 2010. A la mostra, situada a la segona planta, es poden veure les medalles que rebran el primer, segon i tercer classificat de cada prova així com la vestimenta que portaran els voluntaris dels Campionats. Aquesta exposició es perllongarà fins al final dels campionats, el 3 de juliol. La inauguració oficial dels campionats tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 17.30 hores al parc Central d'Andorra la Vella.
Illa Carlemany és un dels patrocinadors d'aquest esdeveniment esportiu i a més acollirà la prova d'estirament de corda-soga, que tindrà lloc al centre comercial el pròxim dimarts 29 de juny, de les 10.30 a les 12.30 hores. Aquesta prova indoor és una competició entre dos equips que, tirant d’una corda, intenten arrossegar a l'altre equip. La superfície de tirada estarà feta d'un material de fricció al típic calçat esportiu. La longitud recomanada per la superfície de tirada és de 36 metres. En aquesta superfície es marcarà una línea central i dues línies laterals situades a dos metres a cada costat de la línea central.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT