Injust 3-0 del BP a Puertollano que trenca el somni de l'ascens

• El BP torna a dominar, però li falta punteria davant un rival pràctic i expert
PUERTOLLANO

Paulinho, en una acció del primer partit contra el Puertollano, el cap de setmana passat al Poliesportiu. Foto: EL PERIÒDIC

El BP està tornant avui al Principat després jugar ahir el segon partit dels quarts de final corresponents al play-off d'ascens a Honor. Torna perquè va perdre 3-0 a Puertollano, resultat que el deixa ja fora de la competició i que esvaeix el somni de l'ascens a la màxima categoria del futbol sala espanyol.

Però pot tornar amb el cap ben alt. Perquè la pilota va entrar tres vegades en la seva porteria i cap en la contrària, però en joc va ser molt superior a un equip que la temporada vinent potser el veiem jugant amb el Lobelle, El Pozo, el Barça i altres. D'inici, un equip que disposa de jugadors com ara Párraga, Fer o Werner, va preferir tancar-se a la seva mitja pista i sortir al contraatac davant d'un Andorra que fa una setmana ja va demostrar al Poliesportiu que en toc és millor. Només li ha faltat més experiència en aquests tipus de partits --o li'n sobrava al Puertollano-- i sobretot arribar més fresc al tram final de la temporada, ja que Sepe era baixa per lesió, Paulinho i Carlinhos feia tres setmanes que no entrenaven amb el grup i la resta també han estat mermats físicament en els darrers dos mesos.

Tot i el domini tricolor l'únic que va fallar va ser l'encert. "Hem perdonat massa", va admetre Xavier de la Rosa. Perquè el BP va gaudir de nombroses ocasions, tenia el rival arraconat i quan quedaven deu segons per al descans va encaixar l'1-0. La jugada és la següent: Jorge i Cabinho munten un contraatac, el segon xuta al pal, el rebuig va parar a peus de l'equip local i amb la defensa en quadre la pilota acaba a la xarxa. 1-0 i descans.

Però de gol psicològic, res. Als segons 20 minuts el BP va sortir a la pista encara més agressiu. Va asfixiar el rival fins al punt que el domini va ser absolut. Dues pilotes més al pal i al minut 30, a pilota aturada i després d'un rebot, arribava el 2-0. El tècnic tricolor va utilitzar l'arma del porter jugador, però el Puertollano estava fent una cosa de manera impecable: defensar. I el BP no va trobar la manera de marcar, tot i que d'ocasions en va continuar tenint en cada jugada. Al final, amb un joc ja a la desesperada, va arribar el 3-0 definitiu que força el final de temporada del BP.