Escale i Matecosa es jugaran el títol de la Copa Constitució

• Els colomencs perden contra el Principat 3-2 però fan bona la renda de l'anada en un duel polèmic
RAFA MORA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La tanca defensiva del Sant Julià intenta obstaculitzar el llançament d'una falta del Lusitans, ahir a Aixovall. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Escale Santa Coloma i Matecosa Sant Julià es disputaran el títol de la Copa Constitució, després de derrotar en les semifinals del torneig del KO el Principat i el Construccions La Posa Lusitans, respectivament.

En la primera eliminatòria d'ahir, l'Escale Santa Coloma va patir per encarrilar el seu passi a la final. El Principat va plantar cara amb un partit seriós. Montoto va avançar el Principat als 12 minuts, i tot i que l'Escale va empatar per mitjà d'Àlex Martínez en el minut 25, només quatre minuts després de nou el Principat s'avançava gràcies a un gol de Godoy. La primera part va acabar amb el 2-1 a favor del Principat, però amb la sensació per part de l'equip d'Emiliano d'haver pogut marxar al descans amb un marcador més ample, si no fos perquè se'ls va anul.lar un gol en fora de joc i no es va xiular un penal molt demanat.

En la represa, Godoy va portar la bogeria a Aixovall, quan, de penal, va aconseguir el 3-1 que posava la igualtat en l'eliminatòria --3-1 en l'anada per a l'Escale, fa 15 dies. El ritme del matx va augmentar, però les il.lusions del Principat es van esvair quan Gerard Aloy, en el minut 61, va fer el 3-2. La resta va ser una lluita sense recompensa per al Principat,
...

La segona part va tornar a mostrar un Lusitans que buscava el gol amb les armes que tenia, i un Matecosa que lluitava per defensar-se i buscar la sorpresa en jugades aïllades buscant Romero. El porter lauredià, Guillermo Burgos, va haver d'intervenir fins a quatre ocasions per evitar el gol lusità, però en una de les jugades d'atac que esperava amb paciència el Matecosa va fer pujar el 0-2 al marcador, gràcies a un gol de Romero. Era el minut 32 de la segona part, i fins i tot la música lusitana que hi havia a la graderia va callar. La intensa pluja que va començar a caure sobre Aixovall i el 0-2 que situava l'eliminatòria molt complicada per als lusitans no van desanimar l'equip de Marqués, que, tot i intentar-ho, no va obtenir el premi. La final de la Copa Constitució tenia dos convidats: Escale Santa Coloma i Matecosa Sant Julià. [email protected]