PUBLICITAT

Rodríguez creu que el 'no' de CR al front comú "no s'aguanta per enlloc"

  • Rossa i Cartes seran els representants del PS a la taula de dimarts
  • Nomen lamenta que la reunió coincideixi amb una intensa agenda al Consell
I. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rodríguez i Gabriel, a la Casa de la Vall. Foto: ONA MORANTE

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Francesc Rodríguez, va criticar ahir la decisió dels reformistes de no participar a la taula de negociació per reformar la Llei de la Funció Pública que es reunirà per primer cop dimarts vinent. Per la seva banda, Andorra pel Canvi va anunciar que prendria part a les converses, tot i lamentar que aquestes coincideixin amb una collada agenda al Consell General.

"Que cadascú assumeixi les responsabilitats que es derivin de les seves decisions", va dir Rodríguez per valorar la decisió dels reformistes de no acudir a la reunió de dimarts vinent. "L'únic que constato és que els arguments que avui per ahir avança la premsa no s'aguanten per enlloc", va dir el president del Grup Socialdemòcrata en espera de les explicacions que donarà el seu homòleg reformista a la roda de premsa de dilluns.

De moment, els arguments que han transcendit per justificar el no reformista a la taula per reformar l'administració consisteixen a rebutjar la metodologia, per considerar que el Consell i no una taula ha de ser el centre de la negociació, així com la representativitat, ja que CR es considera subrepresentada amb només dos membres. En el cas del PS, els dos membres que assistiran a la taula seran la vicepresidenta del grup, Bibiana Rossa, i el conseller general Jan Cartes.

EL 'SÍ'
D'ApC Quant a ApC, la plataforma va fer públic ahir que assistirà a les taules de negociació. "No té cap sentit que rebutgem ser-hi havent estat nosaltres els qui vam fer la proposta de front comú per a la reforma de l'Administració", va declarar el president del grup, Eusebi Nomen, a l'ANA. Nomen va negar que hi hagués discrepàncies al si d'ApC sobre la conveniència d'assistir o no a les reunions i que el posicionament de l'executiva de la plataforma va ser "unànime".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT