PUBLICITAT

Cuadrat no dóna treva al Trail i Casal acaba 2n

  • Onze andorrans se situen entre els 20 millors a la classificació, on Fernanda Maciel venç en dones
R. M. S.
ORDINO

Periodic
El moment de la sortida, al Coll de la Botella de l'estació de Pal. Foto: VALLNORD

Marc Casal (FAM), segon, Joan Valls (CPA), quart, i Óscar Casal (FAM), cinquè, van ser els millors andorrans al Trail de 36 km en el qual va vèncer amb autoritat l'urgellenc Josep Cuadrat (UE Urgellenca). Fins a onze cor- redors locals van ser entre els 20 primers, entre ells la primera dona classificada, Fernanda Maciel. La cursa, que va arrencar des del Coll de la Botella a les 9.00, va ser dura per una primera part fins al migdia amb calor i sol, i una segona amb una forta pluja que va afectar sobretot els atletes populars.

D'entre els 270 corredors, l'urgellenc Cuadrat va dominar de principi a fi gràcies a una sortida ràpida. "Eren molts quilòmetres i era un ritme massa alt, així que hem anat Joan (Valls), Óscar (Casal) i jo junts fins que després ens hem separat", va manifestar ahir Marc Casal, el qual va assegurar que la cursa va ser "molt dura", alhora que va dir que va patir molt "des del pla de l'Estany fins al Pic del Clot del Cavall, durant la baixada i el pla final".

A més dels germans Casal i Valls, Xavi Sentís (CPA) va ser 7è, Hervé Soriano va ser 8è, Carles Riera 10è, Sébastien Buffard 11è, Jean Noel Foxonet 15è, Andreu Isal 17è, Sergi Rubio 19è i Fernanda Maciel, 20è. Les andorranes Olga Gasset i Maria de Montany Casanova van ser segona i tercera en categoria femenina, respectivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT