PUBLICITAT

Casadevall, disposat a pagar el diferencial per iniciar la gestió conjunta entre Ensisa i Saetde

  • El cònsol es partidari de fer l'aportació per igualar les dues societats, "sempre i quan el preu sigui just"
  • L'oposició donaria suport a l'iniciativa, encara que sigui una quantitat econòmica elevada
EL PERIÒDIC
CANILLO


El cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, ha explicat aquest diumenge que estaria disposat a pagar el diferencial de preu existent entre Saetde i Ensisa per igual el valor de les dues societats i poder començar la gestió conjunta de Grandvalira. Tal i com ha dit, si es valoren les societats i Ensisa val menys diners, el cònsol es mostraria partidari de pagar la diferència entre les dues societats, "sempre i quan el preu sigui just". D'aquesta manera, s'iniciaria la gestió conjunta i el repartiment de beneficis seria equitatiu. En el cas que no fos així, i finalment s'optés per continuar tal i com s'està ara, Casadevall ha dit que demanarà una revisió del percentatge de beneficis, perquè des del 2003, anys que es va acordar el repartiment, és a dir un 42% per a Ensisa i un 58% per a Saetde, "Ensisa ha crescut molt" i d'aquesta manera demanarà renegociar els beneficis.

De totes maneres, passi el que passi, el futur de la marca comercial Grandvalira està garantida, ha reconegut el cònsol. A més, Casadevall ha dit que en el cas que no es fes la gestió conjunta es poden fer coses que permeten estalviar diners a les dues societats, com ara ja s'està fent en alguns punts.

De la seva banda, el cap de l'oposició Xavier Riba, ha reconegut que perdre el nom comercial Grandavalira seria dolent i aplaudeix que passi el que passi amb la gestió el cònsol vulgui mantenir la marca. A més, Riba ha reconegut que en el cas que s'optés per pagar el diferencial entre les dues societats, des de l'oposició es donaria suport a l'iniciativa, ja que tot i que sigui una quantitat econòmica elevada, "val la pena".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT