PUBLICITAT

Andorra, a l'Europeu C femení contra Moldàvia i Gibraltar

  • L'equip de Manel Sánchez afronta la competició amb només vuit jugadores
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra debuta avui en l'Europeu C femení que es fa a la capital armènia, Erevan, contra Moldàvia per continuar tres hores després amb el segon partit de la lligueta inicial davant de Gibraltar.

L'equip de Manel Sánchez afronta els dos duels més importants, ja que el quart rival del grup A, el combinat amfitrió, és sobre el paper el gran favorit. A més, la selecció només disposa de vuit jugadores, de les quals dues estan tocades: Núria Arseda, Marina i Beatriz Calamita, Jennifer Carmona, Maria Moran i Nàdia Mun estan en perfectes condicions mentre que les pivots Patrícia Meira --espatlla-- i Alba Pla --turmell-- arrosseguen problemes físics que no els impediran jugar.

Hi ha d'altres absències com ara Nancy Pereira, Laura Farfan, Elisa Mora, Sílvia Casal, Gemma Valverde i Patrícia Vicente, cridada a ser la líder que ja havia estat MVP al sub-18 fa dos anys, però que després d'una temporada al Sedis ha decidit retirar-se. "Les baixes no són cap excusa. Som els que som. Les jugadores que han vingut aquí a competir mereixen un respecte perquè donaran el màxim per fer un bon paper", va assegurar ahir el seleccionador.

Sobre l'entitat dels rivals, Sánchez va admetre: "No en sabem gaire, d'ells. Al principi dels campionats és normal anar a cegues. Gibraltar està progressant en els darrers anys i Moldàvia hauria de ser un rival duríssim, però ja es veurà a la pista". El primer partit es jugarà a les 10.45 hores d'Andorra i el segon, a les 13.45.

El grup B està format per Malta, Gal.les i Escòcia, després de la renúncia de l'Azerbaidjan. Els dos primers classificats de cada grup seran els que passin a les semifinals. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT