PUBLICITAT

Els comerciants, molestos per tancar en ple pont

  • Els botiguers van haver de fer fora els turistes a les 14.00 hores
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Turistes passegen per Carlemany, davant de comerços tancats. Foto: ORIOL LLAURADÓ

"A les dues els comerços vam haver de treure els clients que encara estaven a les botigues". Així ho va explicar ahir Antoni Miralles, de la Federació d'Associació de Comerciants d'Andorra (FACA), fent referència al compliment de l'edicte de tancament dels vuit diumenges a la tarda dictat per l'Executiu.

El d'ahir va ser si cap un dels diumenges que més va molestar els comerciants tancar les portes. L'alta afluència de turistes es va fer notòria deguda al pont de Sant Joan i també a diferents esdeveniments esportius que coincidien aquest cap de setmana al Principat. "Per molta informació que nosaltres puguem donar, els turistes se sorprenen quan els diem que hem de tancar a la tarda", va manifestar Miralles.

Des de la FACA reiteren que aquests tancaments suposen, "per molt que ho negui el Govern, una davallada del 4% dels ingressos anuals a la caixa de cada comerç", va explicar Toni Coromines. El d'ahir serà un dels vuit diumenges on la davallada dels ingressos s'haurà fet més notòria, segons asseguren els comerciants. La convocatòria d'assistir el dimarts a la compareixença de la Comissió Legislativa del Ministre de Turisme i Comerç, Claude Benet, serà seguida per molts comerciants. "Els comerciants hi poden anar i mostrar les seves queixes, i així que el Govern vegi que les associacions no inspirem als comerciants, sinó que són ells els que estan en contra", va dir Miralles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT