PUBLICITAT

Premiats dos dissenys per a una façana de Pyrenées

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els porjectes presentats en el concurs d'idees exposats a l'edifici dels Grans Magatzems Pyrenées Foto: GRUP PYRENÉES

Fachada inteligente i Tejiendo el movimiento són els projectes de disseny de la façana posterior de l'edifici del pàrquing de Grans Magatzems Pyrenées que han resultats guanyadors del concurs d'idees que l'empresa andorrana va organitzar amb La Salle Campus Barcelona d'Arquitectura. Del primer dels projectes, realitzat per Evangelina Cambón, es valora l'adequació dels materials i la proposta d'un sistema flexible i modulat, del segon, ideat per Patricia Valiente, Albert López i Maria Sabrià, la possibilitat de desenvolupar una proposta de façana de gran plasticitat, segons va informar Grans Magatzems Pyrenées amb un comunicat.

El projecte titulat Face, presentat per Jordi Gordón i Oriol Solé, va obtenir el segon premi. En aquest cas, el jurat va valorar la valentia de la proposta i la capacitat conceptual del projecte en un entorn d'imatge estipulada.

Aquests, i els altres 17 projectes, tots ells de gran qualitat, es poden veure a la tercera planta de Grans Magatzems Pyrenées.Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT