PUBLICITAT

Vales se'n va a l'Atlético Balearies i Garcia al Montsó

  • Pas de gegant per a la promesa tricolor en signar per un Segona B
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vales, en un partit oficial amb la selecció contra Eslovàquia al Comunal Foto: ÀLEX LARA

Marc Vales continua amb una carrera exitosa dins el món del futbol. La jove promesa del futbol andorrà, amb 21 anys, va tancar ahir un acord amb l'Atlético Baleares, equip que juga en el grup III de la Segona Divisió B espanyola.

Vales es va desplaçar a Palma de Mallorca per realitzar una prova amb el que serà el seu equip durant com a mínim la pròxima temporada i la seva tasca com a mig centre de contenció o central va convèncer l'entrenador, Gustavo Lionel Siviero. Ahir li va arribar la oferta, que ell considera «molt bona a nivell econòmic», i no va dubtar a acceptar tot i que ho fa per motius esportius: «És un gran salt en la meva carrera i sembla que el tècnic confia en mi», va indicar l'internacional que juga en una categoria més alta, amb el permís d'Ildefons Lima, qui está meditant marxar del Bellinzona de la Primera Divisió suïssa.

A l'espera de rubricar l'acord per escrit, Vales abandona per tant la disciplina del Montsó, equip de la Tercera Divisió al qual jugava amb Márcio Vieira, però l'entitat aragonesa ha trobat un substitut també andorrà, l'exjugador de l'Andorra Marc Garcia.

Garcia, de 23 anys i amb una internacionalitat amb l'absoluta, es canvia de club però continua en la zona aragonesa després de jugar una temporada al Pomar, equip amb el qual havia estat titular amb 32 partits jugats. El nou entrenador del Montsó, Rubén Rubio, ha estat el gran valedor de que Garcia acabi jugant al costat de Vieira i en un club de més entitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT