PUBLICITAT

Llibres i còmics submergibles

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una usuària de la Bibliopiscina recull un dels llibres ofertats. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Apartir de demà passat i fins al 31 d'agost, de les 11 h a les 18h, comença la Bibliopiscina a les piscines de la Mola i del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. Una iniciativa engegada per la Biblioteca Comunal d'Encamp i que ofereix un servei de préstec de llibres, revistes, contes, còmics i llibres submergibles. Aquesta iniciativa pretén portar tot el material de lectura a les piscines per tal que la gent la pugui gaudir en un espai de lleure com ara les piscines.

Tanmateix, cal recordar que a la Bibliopiscina de la Mola s'hi faran altres activitats més enllà de la pròpia lectura i que estan dirigides als més petits. Per exemple, s'hi duran a terme diferents contacontes i tallers. Aquesta iniciativa agrada molt entre la gent que utilitza les piscines de la parròquia durant l'estiu ja que l'any passat hi va haver més de mil demandes. La lectura que sol tenir més demanda és la dels contes i els còmics. L'apartat que també s'utilitza és el dels llibres submergibles, que serveixen d'entreteniment per als més menuts sense risc que els documents es facin malbé. Pel que fa a la lectura dirigida als adults, el que més s'acostuma a llegir és la premsa esportiva i les revistes de contingut generalista.

L'horari de les piscines és d'11 a 18h. A les piscines del Complex i La Mola. Per a tots els públics. Biblioteca Comunal



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT