PUBLICITAT

La policia de la Seu, model per a la Massana

  • Els agents massanencs patrullaran per la localitat de l'Alt Urgell
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
Dos agents, ahir. Foto:

La Policia Local de la Massana prendrà com a model la Policia de Proximitat de la Seu d'Urgell per consolidar aquest mateix sistema a la par- ròquia massanenca. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el cònsol de la Massana, Josep Maria Camp, van formalitzar ahir la col.laboració entre els cossos policials de les dues administracions per tal de portar a terme unes jornades de convivència.

Amb aquest conveni, els agents massanencs patrullaran conjuntament amb els agents de proximitat de la Seu pels carrers de la ciutat, i després aplicaran a la seva parròquia el sistema après. Les patrulles conjuntes estaran formades per dos agents. Els urgellencs aniran uniformats amb les corresponents franges de color blau cel, i els de la Massana, amb l'uniforme taronja.

Un cop conegut el servei de primera mà per part dels agents andor- rans, policies de proximitat de la Seu es desplaçaran fins a la par- ròquia per comprovar-ne el desplegament.

Camp va agrair a l'Ajuntament urgellenc poder dur a terme les jornades. Batalla, per part seva, va manifestar que aquesta col.laboració "servirà per millorar i compartir experiències els dos cossos". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT