PUBLICITAT

Marine Le Pen fa una visita privada al Comú d'Andorra

  • Rosa Ferrer ha rebut a la diputada i l'ha obsequiat amb dos llibres del país
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Le Pen a punt d'entrar a Casa Comuna, ahir al migdia. Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Andorra la Vella va rebre ahir la visita privada de cortesia de la diputada al Parlament Europeu, Marine Le Pen, i el conseller regional del Conseil Régional de Languedoc – Roussillon, Louis Aliot. Tots dos van ser rebuts per la cònsol major, Rosa Ferrer i el conseller major, Antoni Armengol.

La diputada europea i el conseller regional, que estan passant uns dies de vacances al país, van ser introduïts per Roger Rossell i Simó Duró, que també van assistir a la recepció. En nom de la corporació, els visitants van estar obsequiats amb dos llibres d'il·lustracions fotogràfiques i textos relatius a la cuina andorrana tradicional i pròpia d'Andorra la Vella.

Le Pen i Aliot es van interessar per la història del país i per la configuració de les seves institucions, així com per l'evolució, les funcions i la situació actual del Comú.

La reunió va durar uns 20 minuts i segons Ferrer va ser un acte molt correcte, en el qual van parlar «de tot i de res».Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT