PUBLICITAT

Dandy Clowns inaugura la 18a edició de l'Estiu de Riure al Parc Central

  • El cicle oferirà sis espectacles per als més menuts
EL PERIÒDIC  
ANDORRA LA VELLA


30062010 riure
Un dels espectacles de l'Estiu de Riure vinent. Foto: ANA
Torna l'Estiu de Riure al Parc Central d'Andorra la Vella amb sis propostes d'animació i pallassos. La primera cita és el 4 de juliol amb l'espectacle Zongo, dels Dandy Clowns, una companyia premiada amb la medalla d'or al Festival Internacional de Circ de Montreal (Canadà). Tots els espectacles es faran a l'escenari del Parc Central, excepte el 18 d'agost, dia en què l'Estiu de Riure es desplaçarà a la Festa Major de la Margineda. Aquest any s'ha avançat l'hora de les actuacions a les cinc de la tarda, per evitar les possibles pluges.

L'Estiu de Riure presenta sis espectacles gratuïts dirigits a tots els públics. El 4 de juliol, Dandy Clowns presentarà Zongo, un clown que sap fer màgia, mímica i música. El 18 de juliol, l'animació es trasllada a la Festa Major de la Margineda, on La Pasterada sortirà a l'escenari amb Tot hi cap, un espectacle de contes, màgia i malabars. El 25 de juliol, altre cop al Parc Central, serà el torn de La Cremallera i el seu espectacle Quina ballaruca!, ple d'acrobàcies, humor i dansa.

L'1 d'agost, actuarà Encara farem salat amb Festa Salada, on tota la família riurà i ballarà molt. El 22 d'agost, la companyia SAC interpretarà Fet x3, un número d'animació amanit amb música. Finalment, serà Alaigua Teatre qui tancarà l'Estiu de Riure, el 29 d'agost, amb Pam i Panki Clown, en què dues pallasses intentaran explicar un conte de pirates.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT