PUBLICITAT

Pol: "Fitxant per l'Andorra recupero la motivació"

  • El nou porter tricolor admet que al Sants estava estancat: "Ja tenia ganes de tornar al país i el club té un projecte il.lusionant"
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pol i Puig en la presentació del porter tricolor, ahir a la seu del club. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El fitxatge per l'FC Andorra ha estat com un alliberament per a Ferran Pol. El porter andorrà va veure la llum quan va rebre la trucada d'Emili Puig proposant-li que sigui l'escuder de la porteria tricolor la pròxima campanya perquè al Sants, tot i que és a la Primera Catalana, estava estancat: "Al Sants no hi havien sessions específiques per als porters, els entrenaments eren pèssims", va reconèixer. "I no estava motivat, però fitxant per l'Andorra he recuperat aquestes sensacions. Aquí es viu el futbol i és el que necessito ara", va afegir.

Pol prové del Sants de Primera Catalana, però també ha jugat al Vilassar de Mar de la mateixa categoria, el Gramenet de Segona B i el Masnou de Tercera, entre altres clubs. Després de molts anys fent-se un nom a Catalunya va indicar: "Ja tenia ganes de tornar al país, sobretot després de saber que venia el Marc Pujol. A més el club té un projecte il.lusionant, de lluitar per ser campió. El treball i la unió que veig que hi ha al vestidor seran claus per aconseguir l'objectiu", va avançar deixant paleses les ganes que té de començar aquesta nova aventura.

MANEIRO, RENOVAT
Maneiro va tancar ahir la seva renovació per una temporada més i ara falten les d'Emili, Xavi Andorrà i Adri, el qual és difícil que continuï perquè resideix a Barcelona, tot i que el club no el dóna encara per perdut. A més, en els pròxims dies es podria concretar el fitxatge d'Alejandro, que no ha renovat amb el Matecosa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT