PUBLICITAT

L'Escale juga al Camp del Consell amb el Mogren en l'Europa League

  • L'altre club colomenc ha trobat l'alternativa idònea per evitar trobar-se en la situació del Pidasa
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un operari treballa en la posada a punt de la gespa del camp del Consell, ahir a la tarda. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'Escale Santa Coloma ha tingut 24 hores per evitar trobar-se en la situació del Pidasa. Si dimarts el campió andorrà va veure com l'àrbitre i el delegat de la UEFA suspenien l'anada de la primera ronda prèvia de la Champions pel mal estat de la gespa de l'Estadi Comunal, l'altre club colomenc, que juga aquesta tarda a les set l'anada de la primera ronda de l'Europa League, ha buscat i trobat una alternativa idònia: el Camp del Consell.

De fet el delegat noruec del partit de Champions, Trygve Borno, després de declarar el Comunal com a perillós per als jugadors, va anar a fer una primera inspecció a la instal.lació del rugbi i va considerar que amb diversos retocs seria vàlid per acollir partits europeus. Era, però, una orientació personal, no pas oficial, ja que per al duel de l'Escale hi ha un altre quartet arbitral, encapçalat pel xipriota Ioannis Anastasiou i un altre delegat de la UEFA.

I ahir a la tarda, mentre l'Escale entrenava a Aixovall, el nou delegat va inspeccionar el Comunal, el va declarar com un terreny impracticable i es va desplaçar al Camp del Consell per donar el vist-i-plau a jugar, tot i que la notícia no es confirma fins a les deu d'aquest matí en una reunió tècnica. El gerent de l'Escale, Ginés Pérez, així ho va explicar: "Són bones notícies perquè hi havia la incertesa de si jugaríem o no, després del que li ha passat al Pidasa. De cara als aficionats, les entrades per veure el partit seran les mateixes, l'únic que canvia és la ubicació de l'enfrontament", va indicar.

ADAPTACIÓ LLAMPEC
És evident que davant aquesta alternativa s'ha d'adaptar el camp del Consell perquè sigui una instal.lació homologada per la UEFA. Les graderies compleixen els requisits, així com la il.luminació --els focus són de 1.200 luxos-- tot i que a les nou, a l'hora que acaba el partit, encara hi ha llum natural; la feina més complicada serà la de retirar els pals, posar porteries de futbol, assenyalar la limitació del camp --que complirà sense problemes amb els requisits-- i treballar perquè la gespa estigui el millor possible.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT