PUBLICITAT

El Govern nomena Beal, Bonet, De Celis i Ronchera al consell d'administració de la CASS

  • L'elecció del nou president de la parapública es farà abans del dia 22
  • Bartumeu destaca la trajectòria i la confiança que li mereixen els escollits
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El Govern ha nomenat a Josep Maria Beal, Sílvia Bonet, Guillem de Celis i Montserrat Ronchera com els quatre nous membres del Consell d'Administració de la CASS que s'afegeixen als quatre elegits aquest dilluns en representació dels assalariats, pensionistes i empresaris. El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha explicat que abans del 22 de juliol, els nous membres s'hauran de reunir per escollir la nova presidència, liderada fins ara per Francesc Gran. Bartumeu ha destacat que s'ha fet una designació d'equip, i que els noms s'han escollit per la seva trajectòria i capacitat de treball per a l'interès general. També ha afegit que són persones preparades, que han tingut diferents responsabilitats en la vida institucional del país, i s'ha mostrat convençut que tindran una bona interlocució amb els ministres competents, que són la de Salut i el de Finances principalment.
La reunió per escollir la nova presidència ha de tenir lloc en els quinze dies posteriors a la publicació dels membres al BOPA, que es farà dimecres vinent. Per tant, la reunió per escollir el nou president haurà de ser abans del 22 de juliol.
Bartumeu ha assegurat que els membres nomenats tindran la capacitat de treballar col·lectivament al servei de l'interès general 'en un moment difícil per a la gestió dels fons de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social', i ha remarcat la voluntat de fer una designació d'equip i no d'individualitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT