PUBLICITAT

La Comissió de Finances es reunirà durant l'estiu

I. A.
ESCALDES-ENGORDANY

La Comissió Permanent del Consell General va decidir ahir habilitar el juliol i l'agost com a mesos hàbils per a les reunions de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost. La urgència de la reforma fiscal va aconsellar prendre aquesta decisió que permetrà a la comissió que presideix el conseller socialdemòcrata Jordi Font reunir-se durant els dos mesos de vacances parlamentàries.

El primer que hauran de decidir els membres de la comissió és fixar una data per a la compareixença del ministre d'Economia i Finances, Pere López, que explicarà als consellers el contingut del Projecte de llei de l'IVA que el Govern va enviar al Consell General a principis d'aquesta setmana. La compareixença de López tindrà lloc, amb tota probabilitat, durant la propera quinzena.

Després de la compareixença de López, Font té la intenció de programar algunes reunions de la comissió per avançar en la tramitació dels projectes de llei d'impostos directes, una tramitació que va quedar suspesa en espera que l'Executiu enllestís el projecte de llei de l'IVA. D'aquesta manera es podrien accelerar els treballs per tal d'arribar a la tardor amb els tres projectes de llei d'imposició directa pràcticament enllestits i amb l'IVA com a prioritat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT