PUBLICITAT

Les Júlia tanquen 2 dies per la defunció de la fundadora

  • Martí destaca «la tenacitat, el treball i la generositat» de la presidenta
EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

Periodic
Una dona llegeix el rètol penjat a les portes de les perfumeries Júlia,ahir Foto: TONY LARA

Tal i com indiquen els rètols penjats a les persianes de totes les perfumeries Júlia, ahir i avui romanen tancades «en motiu de la defunció de la nostra fundadora i presidenta Júlia Bonet Fité».

L'enterrament de la empresària del món del perfum és aquest matí a les 11h a l'Esglèsia d'Escaldes-Engordany. Júlia Bonet va aconseguir crear un imperi format per 63 establiments a Espanya i Andorra, i s'espera un multitudinari adéu de tota la societat andorrana a aquesta figura tan important en el teixit empresarial del país.

LES PARAULES DEL CAP DE GOVERN / Toni Martí va elogiar la persona i figura de Júlia Bonet i Fité en l'acte homenatge de record a les víctimes de Juclà, que va tenir lloc ahir. Martí va recordar que a més d'una «gran emprenedora»·, ell hi tenia lligams de veïnat a Escaldes.

El cap de Govern va posar Júlia Bonet i Fité com a exemple d'una empresària pionera dels començaments de l'economia incipient andorrana que «en moments molt durs se'n va sortir amb tenacitat, treball i generositat». I va recordar que Júlia Bonet va créixer en un moment en què «no era fàcil lluitar» i la va posar com exemple de l'evolució andorrana. Finalment, va explicar que ell la coneixia des de que era molt petit perquè feien veïnat les dues cases de Cal Ferreró -d'on era Júlia Bonet- i Cal Tomàs -la casa de Toni Martí-.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT