PUBLICITAT

De la Rosa no compaginarà càrrecs i no renova pel BP

  • La FAF no cedeix i el club avança que tindrà nou entrenador "en els pròxims dies"
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavier de la Rosa.

El BP no ha trobat la manera de convèncer la Federació Andorrana de Futbol (FAF), i per tant Xavier de la Rosa, que va acabar el contracte amb el club el dimecres passat , passa a ser oficialment el nou seleccionador nacional.

L'entitat que presideix Rubén Ponce va intentar per totes les vies del diàleg que De la Rosa pogués compaginar les tasques a la banqueta del BP amb les de la tricolor: "Hem parlat amb el president, el vicepresident i el responsable de l'àrea de futbol sala, però no han cedit. El considerem l'home idoni per a la nostra banqueta i també que és possible fer les dues tasques", va dir el gerent, Emili Puig. Però la postura de la FAF, clara des del dia que el van presentar, el febrer passat, ha continuat inamovible.

Després de la desvinculació de l'entrenador de les dues darreres temporades, la junta del BP ha volgut cobrir-se les esquenes i ahir va avançar que en els propers dies es farà públic el nom de qui el rellevarà.

GRUP DE 20
D'altra banda, dimecres va ser l'últim dia de la campanya 2009-2010 i també d'inscripció per a la pròxima. El Ceuta i el Puertollano van poder resoldre les incidències a última hora però a temps, i finalment la Divisió de Plata estarà formada per un únic grup amb vint equips.

A banda d'aquests dos clubs, també formaran part de la segona categoria del futbol sala espanyol BP Andorra, Albacete, Burela Pescados Rubén, Colegios Arenas Gáldar, ElPozo Ciutat de Múrcia, Càceres, Gasifred Ciutat D'Eivissa, Lanzarote, Melilla, UPV València, Ribera de Navarra, Tobarra, UMA Antequera, Zamora, Barcelona B, Ziérbena, Jaén y Brihuega. D'altres com el descendit d'Honor Pinto, el Jumilla o els coneguts per a Andorra Bujalance i Ruta Leonesa. Ex Obras y Estructuras RAM no s'hi han pogut inscriure.

La remodelació de la categoria implicarà més despeses en desplaçaments. El BP haurà de fer front, per tant, a 19 desplaçaments, entre els quals en destaquen dos a les Illes Canàries i un a les Balears, Ceuta i Melilla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT