El Lusitans encaixa del Rabotnicki una 'maneta'

• Dur debut a Europa de l'equip de Marqués, que no pot fer res davant d'un rival molt superior
SKOPJE

Baixinho, en les semifinals de la Copa contra l'antic Don Pernil. Foto: EL PERIÒDIC

El debut del Lusitans a Europa no era gens fàcil, per la inexperiència i també perquè el Rabotnicki, com la majoria dels equips, està uns quants esglaons per sobre. L'anada ha deixat l'eliminatòria sentenciada: el 5-0 fa que la tornada, la setmana que ve a Andorra, sigui un tràmit. El conjunt macedoni, un equip en teoria molt superior, no volia sorpreses i va marcar un ritme alt de sortida per buscar el gol ràpid, que tanta tranquil.litat dóna. Li va costar, perquè el conjunt andorrà no es va arronsar, però el seu jugador més incisiu, el brasiler Zé Carlos, va poder marcar en el minut 24 després de diversos avisos.

El Lusitans no es va enfonsar amb el gol encaixat; tot el contrari, va voler igualar l'electrònic i mitjançant tres ocasions a pilota aturada va estar a punt d'aconseguir-ho. Quan més a prop estava l'empat, però, el Rabotnicki va demostrar en un parell d'accions que podia fer mal a la contra i a la tercera, Wandeir va fer el segon.

La segona part va tenir dos minuts claus i un protagonista: Silva va marcar al 55 i al 56 per acabar de trencar el matx. 4-0 i el Lusitans a patir, perquè quedava més de mitja hora. Enfonsat moralment, l'equip de Marquès va limitar-se a no encaixar més gols. En va arribar un més, al 60, obra de Muarem. Amb el 5-0, el conjunt macedoni ja va deixar matar la mitja hora que quedava fins al xiulet final.