PUBLICITAT

Prorrogat fins al 16 el termini pel concurs d'embelliment floral

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns guarniments florals a un hotel de la capital. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Andorra la Vella va informar ahir que el termini d'inscripcions per participar al concurs de la convocatòria popular per a l'embelliment de balcons i façanes dels bar- ris antics de la parròquia, la data límit del qual era ahir, es prorroga fins al divendres dia 16. D'aquesta manera, es pretén arribar al màxim d'inscripcions possibles de participants a la iniciativa, per embellir la zona i potenciar el pla de dinamització impulsat pel Comú.

Poden participar en aquesta convocatòria tots els particulars i establiments comercials, de restauració i hotelers, que ho desitgin i que es trobin situats al poble de Santa Coloma i als barris antics, o al seu voltant, a Andorra la Vella. La participació al concurs consisteix a decorar amb ornaments de caràcter floral les façanes, finestres, badius, terrasses i balcons.

El concurs estableix dues categories de participants: els habitatges unifamiliars i/o plurifamiliars (categoria A) i els comerços, restaurants i/o establiments hotelers (categoria B). Per a cada categoria hi haurà tres premis en metàl.lic, de 500, 300 i 100 euros. Els premis es donaran al setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT