PUBLICITAT

Primera etapa suau i avui comença el Giro real

EL PERIÒDIC
TRIESTE

Periodic
Ariadna Tudel.

Després d'una primera etapa plana i de 59 quilòmetres entre Muggia i Trieste que va ser com un aperitiu, avui comença la realitat del Giro femení 2010, al qual hi ha Ariadna Tudel. L'alemanya Ina Teutenberg (HTC Columbia) es va imposar en un esprint amb tot el pilot i van completar el podi Georgia Bronzini (Gauss RDZ) i Kirsten Wild (Cervélo). Tudel va entrar amb el gruix de corredores i la diferència amb les primeres és insignificant.

La segona etapa, que es disputa avui entre Sacile i Riese Pio X, és de 130 quilòmetres i de nou poc propícia perquè es produeixin escapades, ja que per bé que també és considerada pràcticament plana, el Sol i les altes temperatures poden començar a desgastar les participants.

Cal recordar que la corredora andorrana és la primera espasa del Bizkaia-Durango, equip basc que després de veure com la millor exponent, Ana Sanchis, es lesionava, s'ha reforçat amb la campiona d'Eslovènia, Polona Batagel, l'australiana Davina Summers i la mexicana Mónica Hernández. L'equip el completen Cristina Alcalde, Ana Belén García i Dorleta Zorilla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT