PUBLICITAT

Torres declara que el compte andorrà és del seu marit

  • La imputada reconeix, però, tenir una estreta relació amb Alavedra
EL PERIÓDICO
MADRID

Periodic
L'exconseller Alavedra. Foto: EL PERIÒDIC

El jutge Santiago Pedraz va interrogar ahir a la última imputada del cas Pretòria, Gloria Torres Masllorens, que va declarar que el compte bancari que té a Andorra, del qual era apoderat l'ex-alt càrrec de CIU Macià Alavedra, era del seu marit.

Segons va informar l'agència EFE, el magistrat de l'Audiència Nacional no ha adoptat cap mesura cautelar contra Torres Masllorens. La imputada en la trama de corrupció a Catalunya va manifestar al jutge que l'obertura d'aquest compte va fer-se a Suïssa, i posteriorment va traspassar-se a Andorra. Torres va assegurar que Macià Alavedra, amb qui se la relaciona estretament, és "un amic".

A partir de les converses telefòniques intervingudes a l'ex-alt càrrec de CiU, la Policia va constatar que Alavedra manté una "fluida i habitual relació personal amb la citada Gloria Torres", i que en alguna de les trucades queda palès que Torres coneixia l'imputat Philip Mac Mahan Bolich, que és la persona que gestionava els fons de l'exconseller al Principat. Alavedra figurava com a persona autoritzada a gestionar els comptes de la seva dona i de Torres, i les operacions de compravenda d'accions registrades als dos comptes bancaris coincideixen en temps i valors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT