PUBLICITAT

Els Nike Camp arrenquen avui amb 600 participants

  • Pedro, Bojan, Busquets i Muniesa, Navarro, Rubio i Rudy, les estrelles
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Busquets juga un partit amb els nens en el darrer Nike Camp. Foto: EL PERIÒDIC

Els jugadors del Barça Pedro, Bojan, Busquets i Muniesa, en futbol, i Joan Carles Navarro i Ricky Rubio, en bàsquet, així com Rudy Fernández dels Portland Trail Blazers seran les estrelles convidades als Nike Camp d'Andorra que s'inicien avui amb el primer torn, amb uns 400 incrits en l'esport rei i 200 en el de la cistella.

El primer torn acabarà dissabte vinent i l'endemà s'engegarà el segon, fins al 17 d'aquest mes. Les activitats tindran lloc a l'Estadi Comunal, a Aixovall, al Camp del Consell, al pavelló Joan Alay, al poliesportiu dels Serradells i al Lycée Comte de Foix. Els dos campus de tecnificació, per a joves d'entre 8 i 16 anys, comptaran també amb una excursió a Vallnord i les piscines dels Serradells.

També avui comença la segona edició del Nike Camp Pro, una estada de futbol oberta a adolescents de 16 a 18 anys, que entrenaran al nou camp de futbol d'Ordino sota la direcció de professionals de prestigi en el futbol base, i de jugadors de primer nivell.

PROFESSORS DE PRESTIGI El Nike Camp Pro compta amb un equip professional de més de 35 persones, entre tècnics, monitors i preparadors físics, dirigits per Juanjo Rovira, director de la Mediterranean International Cup, la Nike Premier Cup, el MICFootball-7 o la Danone Nations Cup. El bàsquet tindrà la mateixa xifra entre entrenadors, monitors i preparadors físics, sota la direcció de Josep Maria Raventós, ex- seleccionador d'Espanya sub-15, sub-16 i sub-18 i amb 8 anys d'experiència al Joventut de Badalona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT