PUBLICITAT

Carchat no té rival a Osona i s'imposa per situar-se líder

  • L'Ordinenc domina en totes les especials i supera un Pérez que corria a 'casa'
EL PERIÒDIC
OSONA

Periodic
Carchat, en una prova anterior d'aquesta temporada al Català. Foto: FOTOESPORT

Joan Carchat (Peugeot 107) no va concedir ahir ni un segon de tranquil.litat als seus contrincants. Arribava a un ral.li clau per a l'esdevenir en el Volant RACC-Desafío Mobil'1-Mavisa 2010, ja que estava empatat amb Víctor Pérez en el lideratge amb 38 punts, i el moment de pressió era màxim. A més, corria a Osona, la casa del seu gran rival en la lluita pel triomf final, i el terreny no era tampoc el més propici per a ell, que hauria preferit tenir més trams ràpids.

Però l'integrant del programa de joves pilots de l'ACA ha respost de la millor manera possible i ha guanyat amb una autoritat abassegadora la quarta prova del Català que es va disputar, per mantenir-se com a primer classificat, però ara en solitari. "He dominat tota la carrera de principi a fi i em sento molt satisfet per com ha anat tot. No era un ral.li fàcil de guanyar, ni molt menys", va assegura.

LÍDER D'INICI No va ploure, com era el desig d'un Carchat superior en terreny moll, però el pilot d'Ordino igualment va anar traient un parell o tres segons al seu perseguidor per cada especial, sense abaixar la guàrdia en cap moment, fins que va afrontar l'última amb 15 d'avantatge: "Aquí ha començat a ploure i li he tret 19 segons més", va recordar. L'estratègia li va sortir com desitjava: primer a Osona i líder. La Guardia Urgell, la pròxima cita, es farà d'aquí a dues setmanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT