PUBLICITAT

El diluvi matinal entela la Volta als Ports

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavier Capdevila, ahir en un dels trams de la Volta als Ports. Foto: TONY LARA

El diluvi que va caure ahir a primera hora del matí va entelar una Volta als Ports que es preveia de rècord. La organització --l'Agrupació Ciclista d'Andorra (ACA) i la Federació-- havia rebut 190 inscripcions a banda de les que esperava abans de la sortida, però l'aiguat va provocar que només hi participessin 98, dels quals n'hi havia de França, Galícia, Astúries o el País Basc.

De tota manera, el nou recorregut, de 107 quilòmetres amb pujades als alts de la Rabassa, la Comella i el Coll d'Ordino, va causar molt bones sensacions per la duresa i amb tota probabilitat es mantindrà de cara a l'edició de l'any vinent que tindrà aquesta clàssica andorrana dins del calendari del prestigiós circuit francès Brevet d'Or.

DAVID FERNÁNDEZ GUANYA
El guanyador va ser David Fernández (ACA), que es va escapar en la primera pujada --a la Rabassa-- i va anar sol fins a la línia de meta amb un temps de 3h 55min 11s; segon va ser el francès de Montagnac Brett Dawbert, a 3min 25s, i tercer el company de files de Fernández, David Albós, a 11min 35s. En el circuit curt, de 70 quilòmetres i sense la pujada al Coll d'Ordino, el primer va ser el francès de Font Romeu Alexandre Noguera.

TUDEL, LA 103 AL GIRO D'altra banda al Giro femení es va disputar ahir la tercera jornada, una contrarrellotge de 16,9 quilòmetres entre Caerano San Marco i Biadene. Ariadna Tudel va marcar el 103è millor crono de les 120 corredores que hi van prendre part i és la 102a a la general a 5min 9s de la maglia rosa. La corredora del Bizkaia-Durango va acabar a 4min 28,08s de la guanyadora, l'alemanya Ina Yoko Teutenberg (HTC Columbia), que està intractable en aquest inici en fer ple i guanyar les tres primeres etapes.

Avui la gran cita italiana continua amb la quarta etapa, de 90 km entre Ficarolo i Lendinara. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT